Nationell Träff 2024

I helgen genomfördes BBMCs Nationella träff i Tånga Hed

I helgen genomfördes BBMCs Nationella träff i Tånga Hed. Mia Sääf-Westin och jag fick beskedet förra året att det var vår tur i väst att arrangera 2024 års träff/kalas/möte. Tyckte inte det var länge sedan vi stod som värdpar men det hade passerat två år sedan 20års jubiléet, och som vi säger här i väst… “Hur svårt kan det vara?!” Det visade sig bli svårare än det var tänkt. Vi hade Skillingaryd i tankarna i första hand eller någon av dom andra militära anläggningar som fanns i vårt närområde men Sverige hade gått med i Nato och då förstod vi att klockan vara slagen. I december började vi titta efter privata alternativ.

På plats i Tånga Hed la sig lugnet. Vi bara visste att detta skulle bli hur bra som helst. Har man bra folk omkring sig som vet vad som behöver göras finns det inga problem, bara lösningar. Vi hade längtat efter denna helg. Och nu började folk komma. Vi som trodde det bara skulle komma ett 60-tal, vi blev till slut 82. En efter en mullrade det in hojar som ställde sig på rad. Så gott att få hälsa välkomna och kramas igen, med många var det nästan ett år sedan vi sågs.

På Söndag var det dags för hemfärd, en del hade hunnit ge sig av innan jag kommit upp ur sängen. Har man långt att åka så har man. Till slut var det bara festkommittén som var kvar för att kolla stugor och lämna över nycklar. Jag kan inte nog tacka er alla för er medverkan, utan er hade den här helgen varit usel, i stället blev den till en minnesvärd helg med extra allt.

Tack till våra fantastiska supportrar Ingela, Dennis, Annika, Jennie som helt osjälviskt ställde upp och hjälpte till med allt och lite till.

Till alla oss som var på plats, TACK.

Nu över stafettpinnen till SYD och hoppas och tror att nästa års Nationella träff nästan kommer att slå vår här i väst.

Lycka till

Bästa hälsningar.

DO-Väst #354 Madeleine Karlenfjäll
Vice DO-Väst #51 Mia Sääf-Westin